Parachute Adams (under ytan)Så här mitt i sommaren …

… håller jag som bäst på att förbereda vintern. Det låter ju jättekonstigt, eller hur?

Vad det handlar om är en artikel om hur fisken ser flugorna vi presenterar. Om allt går enligt plan kan du läsa artikeln i nästa nummer av Allt om Flugfiske (nr. 4/2015).

På bilden ovan ser du t. ex. en Parachute Adams i krokstorlek 16 ur fiskens synvinkel, så att säga. I artikeln kommer jag utgå från 4 st. vanliga dagsländevarianter, vad ser fisken? För- och nackdelar etc. Det kan nog bli ganska intressant, tror och hoppas jag.

På tal om vintern så har jag blivit tillfrågad om att hålla en workshop i flugbindning på årets fiskekryssning, detta ser jag givetvis verkligen fram emot. När vet jag, 6-7 november, var vet jag också, vid mitt flugbindningsstäd antagligen, dock är jag inte så säker på hur än så länge. Låt mig återkomma till det.