Grand PrizeVi drar igång hösten med en tävling tycker jag! Inspirerad av Niklas Dahlins närbildstävling på flugor som han publicerade på FiNs blogg tidigare i veckan göra jag en dylik tävling.

Vissa saker är bättre än andra, så är det bara. Och när det kommer till flugbindningsmaterial är bra kvalitet av yttersta vikt för att enklare få ett bättre resultat. Så är det bara, som sagt. Och när det kommer till produkter för mjukhacklade flugor tycker jag, och många med mig, att man bör vända sig till Steve Cooper och hans Cookshill Fly Tying Materials. Jag köper sedan flera år främst hans fasanfjädrar och rapphöneskinn och jag blir alltid nöjd (samt att det är trevligt att veta de inte är uruppförda).

Jag fick ett extra rapphöneskinn från Steve när jag beställde senast och det skinnet tänkte jag att du kanske vill ha? För att få det här skinnet hemskickat till dig behöver du bara svara på vad det är för en fluga som döljer sig på närbilden nedan. Jag har använt just denna fluga för att det är en av mina favoritflugor i sjöarna på senhösten samt att jag ju använt mig utav Steves fina rapphöneskinn när jag bundit flugan.

Skicka in ditt svar genom att använda kontaktformuläret här på sidan. Snabbast vinner!

Tävlingen avgjord! Snabbast att svara rätt (Double Legs) var Lars-Åke Pålsson. Grattis!

very very very close