Orvis Guide Sling PackMin kompis Per sa en gång att ”du är som en tant med alla dina väskor” …

… och visst, det kanske ligger något i det. Jag har testat dom alla och från dom flesta. Jag har famlat i mörkret och övertygat mig själv om att det jag har just nu är det ”bästa man kan ha”. Simms, Patagonia, William Joseph, Vision, Fishpond .. ja ni vet vad dom heter.

Det jag mummlar om är givetvis det kära ämnet väst, chestpack, lanyard och/eller midjeväska. Och det har alltid varit något problem – för stor, för liten, blir blöt vid vadning, sitter inte bra och så vidare … men nu efter några års testande och påfrestande så har jag äntligen hittat det jag sökt efter – Orvis Guide Sling Pack.

 

Orvis Guide Sling Pack Review from The Rogue Fly on Vimeo.

För mina behov är Orvis senaste tillskott till deras Sling Pack-uppställning 100% perfekt! Jag får i de flugaskar jag behöver (jag har tre st Cliff Outdoors Super Days Worth askar med mig ut till ån, en dagsländeask, en nattsländeask och en ask som innehåller midges, landinsekter, bäcksländor, spiders och våtflugor), en termos, en jacka, några mackor, tafsmaterial, tafsar, en kamera och lite annat bös som jag anser mig behöva, ni vet hur det är.

Väskan sitter perfekt och är inte i vägen, remmarna är behagliga och skaver inte, dragkedjorna är bra, detaljer som flugsamlare och magneter som gör att t ex. tafsklipparen inte skramlar omkring och en smart ficka för peangen känns som en bonus. Här har Orvis verkligen tänkt till, bra jobbat!

Så om du är som jag som har en eller ett par nya väskor varje säsong, spana in Orvis Guide Sling Pack, kanske den är lösningen på problemet även för dig.