bildIbland blir det lite fel, men det är mänskligt.

I höstas när jag stod här hemma i viken och fiskade havsöring försvann jag i tanken, det är inget ovanligt i och för sig. Fisket var trögt, det regnade och blåste häftigt så tankarna föll på vår, sommar och kläckande insekter och för mig så är förlängningen på dylika tankar flugbindning. Av någon anledning fick jag för mig att binda upp ett gäng ”Cripples”, eller skadade sländor som jag brukar säga, och faktiskt skriva något om det. Och resultatet av detta finns i det senaste numret (Nr. 1 2013) av Fly&Tie.

I dag känns det som mycket mycket längesedan jag band och skrev den artikeln och hade jag gjort det idag hade jag nog lyckats bättre med fotografierna, men det är väl det som kallas utveckling antar jag. Hur som helst så tycker jag att redaktionen och redigerarna (heter det så?) lyckades riktigt bra med det material jag skrapade ihop och jag är givetvis väldigt stolt över mig själv, och det får man väl vara?

Härom dagen ringde då chefredaktör Johan Klingberg och berättade att han tyckte att artikeln blev riktigt riktigt bra men lade också in ett MEN. Av någon anledning hade mitt namn blivit ändrat till Anders Smith i tidningen … jag sa till Johan att det här säkert var värre för honom än för mig. Och jag hörde verkligen på Johan hur jobbigt och pinsamt han tyckte att det här var, men jag lugnade honom med att jag verkligen inte har ett större ego att försvara i de här sammanhangen. Så du kan sova lugnt om natten Johan … jag lovar.

Hoppas du gillar artikeln och att den ger dig något både vid ån och vid städet och jag är givetvis nyfiken på feedback.

Tight threads!

Anders Daniel Smith