Veckan som gått har varit konstig … på ett väldigt positivt vis.

Jag har gått omkring på moln i veckan och varit, nästan larvigt, stolt över mig själv. Det måste man väl få erkänna?

Först så finns jag ju med i det senaste numret av Flugfiske i Norden med artikeln ”Stavre – tur och retur” och en recension av en bindtråd från Tiemco. Riktigt stort för mig att få vara med och skriva i FiN, jag hoppas att jag får göra om det snart igen. Jag vill tacka Niklas Dahlin och Johan Söderberg för att ha hejat på mig och för att de föreslog att mina ord kanske även skulle duga för FiN. Om de gör det, duger alltså, ska inte jag avgöra, men tidningen är tryckt och distribuerad så …

Och igår lördag satt jag på fiskemässan Från Fluga till Antispinn i Uppsala och band olika nattsländepuppor och nymfer. Var du där? Det var ett nytt sammanhang för mig, att sitta binda flugor bland och folk och andra flugbindare. Fingrarna darrade något de första minutrarna men sen gick det utmärkt. En väldigt trevlig dag och det var fantastiskt att sitta bland så många eminenta flugbindare och branschfolk och konversera och inspireras av. Tyvärr var jag tvungen att åka hem direkt efter mässan och missade därför efterfesten på kvällen, men jag hoppas få en ny inbjudan och möjlighet till det, kanske redan nästa år.

Sen har jag, tio år efter alla andra, kopplat min blogg till Facebook. Vad det innebär och hur det fungerar vet jag inte alls ännu. Om du vet vad det innebär och hur det fungerar så hittar du mig där. Väl mött, även där.

Nu ska jag gå åter till bindstädet och se vad jag kan hitta på …