Det är nu möjligt att prenumerera på amerikanska Fly Tyer Magazine med iPad.

Om du som jag både älskar flugbindning och iPad är en digital prenumeration på det suveräna amerikanska flugbindningsmagasinet Fly Tyer Magazine ett måste. Det har tidigare varit fullt möjligt att köpa lösnummer digitalt av magasinet och även få tillgång till digitala nummer om du är prenumerant på den tryckta tidiningen. Vad som nu är nytt är att man kan ladda ner en app som automatiskt placerar sig i Tidningskiosk-appen som automatiskt finns i din iPad, appen hämtar du antingen från Appstore eller från FlyTyer.com

Prisexempel på en digital prenumeration är $14.95 för fyra nummer, ställ det mot den hundralapp du betalar per nummer om du handlar tidningen på t ex. Pressbyrån. Som prenumerant kan du också ladda ned numren som ett .pdf-dokument för att kunna läsa den på dina övriga datorer. Fly Tyer Magazine utkommer med 4 nummer/år och passar alla flugbindare oavsett nivå och tidningen är fullmatad med flugrecept, historia, Step-By-Step instruktioner, entomologi, produktnyheter och mycket mer. Rekommenderas varmt! Nu väntar jag bara på att det ska bli möjligt att köpa tidigare och framtida nummer av Hatches Magazine digitalt. Välkommen till framtiden!