Nu har huvudakten på nästa års flugfiskefilmsfestival tillkännagivits.

På förra årets Rise Fly Fishing Film Festival som jag rapporterade om för drygt ett år sedan var ju den trevliga filmen The Source Iceland huvudnumret och i dagarna har huvudakten för kommande europaturné blivit klar. Och det är del 1 av 3 i den kommande serien om massiva insektskläckningar från olika delar av världen och imitationsfisket kring dessa kläckningar som blir huvudakt, serien heter passande nog Hatch (se trailer nedan).

Det är alltså tvära kast mellan isländsk flugfiskeporr och insektsporr, men jag klagar inte. Nu hoppas jag bara att Nya Zeeländska Gin Clear Media som är arrangör och utgivare utav filmerna också bestämmer sig för att besöka Göteborg den här gången också när man är ute och turnérar med sin filmfestival runt om i Europa.

HATCH – Fly Fishing DVD Trailer from Gin Clear Media on Vimeo.