Cold Gin – kläckande festival

Nu har huvudakten på nästa års flugfiskefilmsfestival tillkännagivits.

På förra årets Rise Fly Fishing Film Festival som jag rapporterade om för drygt ett år sedan var ju den trevliga filmen The Source Iceland huvudnumret och i dagarna har huvudakten för kommande europaturné blivit klar. Och det är del 1 av 3 i den kommande serien om massiva insektskläckningar från olika delar av världen och imitationsfisket kring dessa kläckningar som blir huvudakt, serien heter passande nog Hatch (se trailer nedan).

Det är alltså tvära kast mellan isländsk flugfiskeporr och insektsporr, men jag klagar inte. Nu hoppas jag bara att Nya Zeeländska Gin Clear Media som är arrangör och utgivare utav filmerna också bestämmer sig för att besöka Göteborg den här gången också när man är ute och turnérar med sin filmfestival runt om i Europa.

HATCH – Fly Fishing DVD Trailer from Gin Clear Media on Vimeo.

2 reaktioner till “Cold Gin – kläckande festival”

 1. Lite (mycket) tråkig musik till filmen!förstör lite tycker jag!Håller just nu o letar efter vatten runt köping där det kläcker vulgata…har även beställt lite vulgator.
  av en på edge!han brukar vara med på samma sida som du också brukar vara på!såg några cdc duns som Martin Ågnell bundit!dom så verkligen bra Ut!

 2. Håller med om musiken. Tycker musik oftast och nästan är ett otyg i fiskefilmer, ibland kan det funka med låg akustisk musik. Men ljudet från naturen borde räcka.

  Jag den senaste och tredje delen av Fish & The Fly häromdagen och även där var det en massa musik som inte passade in, tycker jag.

  Sen är ju detta en trailer, vilket ju inte betyder att det behöver vara så här i själva filmen.

  Trevlig helg,

  /Daniel

Kommentera