Hat är ett starkt ord, men ibland är det användbart.

Jag älskar att skapa kroppar med hjälp av ”Turkey Biots”. Det är ett finurligt material som är relativt enkelt att binda med och resultatet blir verkligt imitationen med hjälp av materialets naturliga utformning. Jag använder gärna och ofta biots, detta gör att materialet tar slut då och då och det är faktiskt ganska svårt att få tag i materialet till och från. Däremot är det väldigt enkelt att få tag i ”Turkey Biot Quills”, men det är ju ett helt annat material som jag inte alls är lika förtjust i.

Dock är det flertalet webbshoppar som gör ett likhetstecken mellan ”Turkey Biots” och ”Turkey Biot Quills” och detta faktum är jag nu gruvligt trött på. Jag har under sommaren ängsligt gått och väntat på tre leveranser med ”Biots” men när väl kuvertet innehållandes materialet kommit har jag blivit besviken då det istället för ”Biots” innehållit ”Quills”, detta trots att produktbeskrivningen varit ”Biots”. Ovanstående gör att jag nu har lite ”Quills” över. Jag vet att det är många som gillar att binda med ”Quills” lika mycket som jag gillar att binda med ”Biots”. Om du känner dig träffad är du mycket välkommen att kontakta mig så sänder jag dig gladeligen lite fjädrar i ett kuvert. Först till kvarn!

De webbshoppar som jag handlar från som både har ”Biots” och ”Quills” och inte gör ett likhetstecken mellan dem är Lakeland och Taimen. Och de ”Biots” jag provat och som jag tycker är bäst är de från Wapsi och Orvis (kanske det är samma fjädrar men med olika etikett?).

Om du har tips på andra butiker som har ett bra sortiment av ”Turkey Biots” kontakta mig gärna och som sagt, gillar du ”Quills” är du också mycket välkommen att kontakta mig.