Danielsson F3W 2Six Titan

Nu har den då äntligen levererats från Tyskland, min Danielsson F3W 2Six Titan.

Vid årsskiftet beställde jag den, för ADH-Fishing unika Danielsson rullen F3W 2Six Titan. Vad som är unikt med den är alltså att den är i titan och inte i svart. Det är en drömrulle för mig, då det är den klart bästa rullen jag provat så här långt (jag har en svart sen tidigare) och det enda jag har att invända på den jag redan har är att den är svart och inte i ”silver färg” som jag föredrar på min rullar.

Hur som helst så har den nu levererats till mig och jag är givetvis väldigt lycklig och du kan bara ana hur andaktningsfullt det kommer att bli att spola på backing och lina på den och givetvis senare att ta med den ut till vattnen. Tidigare hade jag ju bara sett den här versionen av F3W på bild och där såg den självklart läcker ut, men jag tycker nog att när jag nu kan skåda den i verkligheten nog är ännu mer läcker. Rullen på produktbilderna jag sett var väldigt högblank och glänsande, medans den verkliga rullen är mer diskret i en högblank grå ”färg”, som titan helt enkelt och inte blank som en spegel. Visserligen har jag nästan alltid solglasögon när jag fiskar, men då främst för att skydda ögonen och kunna se genom vattenytan bättre, jag vill ju inte använda solglasögon främst för att min rulle blänker som solkatt.

Hela grejen med att köpa en svensk produkt som producerats i Sverige, transporterats till Tyskland för att sedan levereras tillbaka till mig i Sverige sätter mitt miljömedvetna samvete på prov. Det bästa hade givetvis varit om en svensk återförsäljare haft den här ”dealen” med Danielsson istället, så är det dock alltså inte. Men men … Hur som helst kan jag verkligen rekommendera ADH-Fishing, de gånger jag har haft kontakt med dem känns de väldigt proffsiga, de har hållt vad de lovat och allt med betalning och leverans har fungerat fläckfritt.

Rullen jag fått levererad skall sitta på mitt #5 spö som jag har till sjöfiske och större strömmande vatten. Nu ska jag bara fundera på om jag till mitt #4 spö skall köpa en extraspole till rullen eller om jag ska köpa en likadan rulle till. Jag har precis sålt min Ross Reels Vexsis 1.5 till en vänlig själ på Edgeforum så visst lutar det åt att det nog blir en leverans till från Tyskland, oavsett då tärande samvete för miljön.