Vilken skönhet!

Ja, då var det ett nytt år och årets första investering är redan gjord.

När den nya serien rullar från svenska Danielsson Innovation i Smedjebacken släpptes för något år sedan blev jag riktigt sugen. Jag har länge hört om rullarnas storhet i funktion och design, men inte själv tagit steget att själv bli en ägare. Men i höstas startade företaget en stor kampanj tillsammans med sina återförsäljare – 30% på deras rullar. Kampanjen är jag övertygad om blev lyckad, den bet i alla fall på mig, jag köpte mig en rulle (F3W 4Seven). Och efter att ha fiskat med rullen under hela hösten kan jag bara bara stämma in i alla goda vitsord, rullarna från Danielsson är i världsklass och de överlägset bästa jag testat, och jag har testat ett gäng ska ni veta. Det är skönt att kunna lita på sin rulle till 100% när man drillar fisk och att helt enkelt slippa tänka på rullen när man fightas. Så från nu i höstas är jag en Daniel-San ut i fingerspetsarna!

Det enda jag hade att möjligen anmärka på rullarna i F3W-serien var färgen, de är ju svarta och visst är de grymt snygga. Men jag fördrar de Danielsson-rullar som är i silver. Men så igår på självaste nyårsafton fick jag ett mail från min gode vän och vapendragare Per om att han hittat en tysk webbutik (ADH Fishing) som säljer F3W-serien i Titan på ensamrätt. Han hade slagit till direkt och jag gjorde det samma, en F3W 2Six Titan inhandlades och jag kan knappt vänta på att få hem den. Jag kontaktade Danielsson via e-mail och frågade om de hade extraspolar i Titan, då jag inte hittade det på den tyska butikens hemsida, jag fick svar omgående att det är på gång.

2011 startade på ett fantastiskt sätt!

Gott nytt år allihopa föresten, hoppas att ni hade en trevlig nyårsafton. Själv fick familjen och jag, på grund av min halsfluss, vara hemma i Göteborg och ta det lugnt. Laga lite mat, spela på den äldste pojkens favoritjulklapp – Nintendo Wii och vid tolvslaget skålade jag med en god kopp te. Men idag är jag äntligen feberfri och det känns som det onda som invaderat min hals är på väg att göra reträtt. Skönt!