Diverse högtider närmar sig och då skall det ätas och drickas gott och varför då inte också göra det med stil.

Rebecka Stewart, ägare till legendariska Brigadoon Lodge på North East Georgia’s Soque River – länge betraktas som en magisk destination av sportfiskare från hela världen –  introducerar två enastående viner. FlyLine Chardonnay är hämtad från Kaliforniska vingårdar och är en härlig blandning av grönt äpple och citrus arom. FlyLine Cabernet Sauvignon, lagrad i sex månader på franska ekfat har aromer av svarta körsbär och ceder. Vinerna är bara tillgängliga online via flylinewine.com.

Varje flaska är dekorerad med en fluga som är bunden av Rebecka själv och om jag ser rätt på bilderna är det en ”bäckslända/attractor” på det vita vinet och en Muddler Minnow på det röda. Fina etiketter är det också med en regnbågsöring och en brunöring.