Nya Loop Classic

Det är inte bara Evotec G4 som får ny design inför 2011 utan även Loop Classic.

Det är ju lite kul när en ny rulle heter Classic, ungefär som att man valde att kalla den nya fotbollsarenan i Göteborg för Gamla Ullevi. Oavsett namn är rullen oerhört vacker, enligt mig, och de som väljer en Classic rulle brukar hålla hårt i dem och enbart tala gott om dem. Så om du är i investeringstagen, varför inte välja en svensk kvalitetsrulle?

___________

Nu är det verkligen vinter och i skrivande stund funderar familjen på hur vi ska komma till den söndagsmiddagen vi är inbjudna till och bil känns onödigt då det inte är speciellt långt. Går spårvagnarna? Efter diskussion kommer vi fram till att spårvagn + pulka är konceptet för dagen. Det känns exotiskt att vara tvungen att inräkna pulka i färdsättet i början av december i Göteborg. Men väder är väder och det är bara att anpassa sig. Flugbindningnen går bra nu, och jag binder och experimenterar ganska friskt och frekvent vid städet. Flickslände- och myggasken är ju klara och jag är nu i slutskedet av att slutföra nästa ask – kläckarasken. Det är underbart att sitta vid städet och titta ut på vintern just nu, jag önskar endast att jag hade lite mer tid. Men jag passar på när barnen sover och på kvällarna när det visas program som Idol, Bonde söker fru och dylikt som jag inte är ett dugg intresserad av.