Grizzle Dyed Olive
Grizzle Dyed Olive

Inför kommande flugbindningssäsong har jag nu köpt på mig lite nya fjädrar. Jag har varit på gång ett tag att köpa torrflugehackel, tuppnackar, av god kvalitet och nu är det gjort. På Flytyingboutique.com hittade jag ett förmånligt pris på halva Whiting-nackar (Bronze, Red Label) – köp två halva nackar för £59. Jag valde en halva Grizzle Dyed Olive och en halva Brown.

Brown

Jag har två heta kläckarmönster som jag är mycket sugen på att börja binda i olika storlekar och färger. Ett utav de två mönstren inkluderar både en CDC-puff och tupphackel, men mer om detta inom kort. När jag ändå höll på kunde jag heller inte hålla mig från att köpa lite strutsfjädrar och en av Marc Petitjeans suveräna flugaskar (FBR2) som jag tänkt använda som min kommande ”Kläckarask”.