Jag tycker att Flugfiske-Feber dök upp som en vind med frisk luft på magasinsfronten i våras. Jag stordiggade verkligen det första numret! Innehållet var blandat, välskrivet och fotot var stundtals mycket bra. Även de delar som behandlade flugbindning var både bra, pedagogiskt och relevant. Bra jobbat!

Det har dock gått några månader sedan det första numret kom ut och visst var det lite tråkigt att nummer 2 inte släpps till försäljning förrän i början av 2011. Hur som helst så kan du nu gå in på den här sidan och teckna dig för en prenumeration. Välj mellan några intressanta ”deals”, bland annat 4 nummer inkl. en keps från Sage, 6 nummer och två DVD’s eller 4 nummer och en fin midjeväska från Fishpond.

Själv tecknade jag mig för 6-nummers varianten med DVD’s – kepsar har jag gott om och jag har en midjeväska från Simms som jag tycker är bättre.

Ser mycket fram emot att se vad #2 skall innehålla!