Rio Gold

De som följt vad jag skrivit här vet att jag fiskar och älskar att fiska med linan Rio Gold från Rio Products. Det är, enligt mig, den perfekta allroundlinan – fungerar lika bra att skjuta långt med som att försiktigt presentera en fluga i storlek 20. Jag har vid ett par tillfällen de senaste åren provat andra linor från både Scientific Anglers och Guideline, men det slutar alltid med att jag återgår till ”guldet”.

I somras köpte jag en #5 av nämnda lina och häromveckan när jag skulle göra linan redo för vintern upptäckte jag en ”spricka”  tio meter upp från toppen. Självförvållat eller inte, det vet jag inte. Hur som helst, jag kontaktade butiken där jag köpt linan och fick svaret att RIO is very good about standing by their product och information om var jag skulle sända den deffekta/skadade linan. Jag gjorde enligt instruktion och idag fick jag en helt ny lina och som ”plåster på såren” skickade de också med ett 3-pack av Rio’s utomordentliga taperade tafsar.

Rio har alltså inte bara bra produkter utan även suverän service. Kul!