FlyTyingBoutique.com

Service och ett speciellt sortiment är viktigt om man vill ha trogna kunder.

Jag har vid ett par tillfällen handlat flugbindningsmaterial från Phil Holdings butik www.flytyingboutique.com och jag har aldrig blivit besviken på varken service eller sortiment. Du finner enbart högkvalitativt och intressant material hos Phil och mycket utav det hittar du inte i din ”vanliga” butik.

För att exemplifiera vad service är och hur det är att handla hos Phil kan jag nämna vår senaste kontakt. Härom dagen mottog jag hans månatliga nyhetsbrev, ofta innehållandes intressanta nyheter i ”butiken”. Då jag kom på att jag saknade CDC Oiler Puffar inför höstens och vinterns bindsessioner av mygg- och dagslända kläckare. Jag styrde webbläsaren till Phil och letade i hans sortiment, men jag hittade inga ”puffar”, något som överraskade mig. Jag skrev ett mail till Phil och nämnde detta. Jag fick ett svar inom någon timme. Han berättade att han för en tid sedan tog in puffar i sortimentet, men han fick inget sålt. Så han hade några påsar ”över” som han gärna ville skicka till mig gratis. Jag svarade att jag inte har samvete för detta, utan att jag hellre lägger en mindre beställning och att han då mer än gärna får inkludera lite puffar.

Idag kom min beställning innehållandes dubbing av argentinsk hare (olive), svart wire (extra small) och Hends Body Quill i tre olika färger. I det vadderade kuvertet hade Phil bifogat fyra fulla påsar med CDC Oiler Puffar av allra högsta kvalitet i vit, grå, orange och gul färg. Thanks a lot, Phil!

PS! När du handlar så passa då på att köpa ett exemplar av amerikanska ”Hatches Magazine”, Phil har den på lager.