Eastern Rises

Flugfiskefilm gillar jag och det kanske inte är så överraskande …

Jag vill tipsa om tre spännnande projekt, ett har precis släppts och två är på G. Thomas Öhman som har bolaget Svensk Fiskefilm och tillhörande webbsida har tidigare gjort bland annat den intressanta filmen Eldslandet har nu efter flera års filmande, klippande och redigerande slutfört sitt projekt som resulterat filmen Drömån – Mitt myggfiske paradis. Jag har ännu inte fått hem min kopia, men ser givetvis fram emot att den landar i brevlådan. Jag har läst goda ord om den i diverseforum med ord som ”bra foto” och ”passande tempo” som några av ledorden. Det är kul med svenska flugfiskefilmer och eldsjälar!

Från media gruppen med det underbara namnet Felt Soult Media kommer ovanstående trailer från deras kommande film Eastern Rises. Filmen utspelar sig i Ryssland och jag har lite svårt att titta på trailern, för jag vill bara ha mer efter jag gjort det och det är tyvärr lite svårt då den inte är släppt ännu. Filmen har i dagarna haft premiär på en flugfiskemässa och det skall inte dröja lång tid nu innan den släpps till försäljning. Mycket spännande.Felt Soul Media har tidigare gjort flertalet andra spännande filmer, bland annat den något annorlunda ”miljöfilmen” med fiskeanknytning RedGold. Se mer på föjlande länkar: Felt Soult MediaRedGoldEastern Rises

Ovanstående trailer kommer från en annan ytterst intressant film. Ett nytt projekt från välrenommerade Gin Clear Media – Fly Fishing New Zealand. Jag har en dröm att åka till Nya Zeeland och flugfiska, något jag också kommer att göra så småningom. Någon som vill hänga med? Tidigare har jag ju sett The Trout Bum Diaries: New Zealand – Ciwi Kamooch inte heller den filmen gör ju en mindre sugen på att svinga spöet där nere på andra sidan klotet. Även Westrin skriver ju mycket gott om sina resor dit ner. Hur som helst, trailern till Gin Clear Medias senaste film smakar verkligen mera!