Inom avdelningen ”smarta och nödvändiga eller varför?” har jag tidigare tagit upp the Taco Bag från Simms och nu är det dags för en ny pryl – Shark Tooth från Loon Outdoors. Just hajtemat har ju varit hett inom flugfisket de senaste åren, jag tänker då givetvis på den kanske mest omtalade fluglinan på många år, Scientific Anglers Sharkskin. Men Loon applicerar inte haj på fluglinan utan till en av linans tillbehör, tafsen. Shark Tooth är ett sådant tillbehör/pryl som jag aldrig tänkt på, men när den nu finns känns oumbärlig. Att knyta på en ny tafsspets har aldrig varit så enkelt, och dessutom blir nog tandläkaren glad. Jag överlåter presentationen av dessa extra tänder till Loons representant, se YouTube klippet nedan. Erkänn att du är nyfiken och att du fick ett ha-begär efter att ha sett filmen?