Vinter? Vår?

Jag kunde inte hålla mig längre, idag åkte havsöringsutrustningen fram efter en väldigt lång vila. Rullen preparerades med en ny tafs och på den en ny tafsspets, det kändes lite overkligt att sitta och knyta tafs och välbekanta knutar igen. Havsöringsasken sonderades också. Jag har knutit några Pattegrisar under vintern och de senaste tillskotten i asken är några Mallard Xpress och Dräparmaskar som jag knutit i veckan. Jag fick ta ut alla flugorna och montera dem i en ny större ask.

Vadarna och vadarskorna plockades ner från en hylla och hängdes upp nära ytterdörren. Och när jag ändå höll på provade jag också mina nyinköpta Guideline Fleece Bibs, jag tror att de blir väldigt sköna till premiären i nästa vecka.

För att jag inte skall spricka av längtan till premiären den kommande veckan ska jag binda fler Mallard Xpress (jag tror på den) och titta på filmerna i serien Havsöringens Hemligheter. Och imorgon skall jag ut till Smithska Udden/Näset och spana. Finns det fortfarande is längst inne i vikarna?