Om det är något jag uppskattar och tycker är fascinerande så är det individer som brinner för något och på ett engagerande sätt delar med sig av sitt intresse och sin kunskap. Det finns givetvis många exempel på detta, allt från en duktig och påläst säljare som brinner för sina produkter till individer på diverse diskussionsforum. Ett annat bra exempel kan ju vara alla de personer som arbetar ideellt inom en organisation de står för. Sådant och sådana personer skall hyllas!

Jesper som har bloggen Jesper upptäcker Flugfiske gillar flugfiske och allt vad det innebär, dessutom gillar han att lyssna på podcasts. Men Jesper har inte lyckats hitta någon svensk podcast om flugfiske, så han ville göra något åt det faktumet – det är grunden till Flugfiskeradion.se. Och idag var det äntligen premiär för det första avsnittet! Jag har precis avslutat min genomlyssning av detta nästan 20 minuter långa premiäravsnitt, och det smakar verkligen mera.

I premiäravsnittet tar Jesper upp ämnen såsom nyheter från marknaden, tips till nybörjare samt en längre intervju med grundaren till det nya svenska flugspömärket MSX. Jag skall inte avslöja allt för mycket utan rekommenderar dig verkligen att kasta flugan mot det första avsnittet genom länken ovan.

Det är professionellt, bra redigerat, ljudet är bra utan att ta upp för mycket bandbredd och Jesper gör framför allt en mycket bra intervju. Bra jobbat Jesper! När kommer del 2?

Jag hoppas att jag inom kort får möjligheten att prenumerera på sändningarna genom att använda podcastfunktionen i iTunes. Precis som jag gör med många andra, då amerikanska och engelska, podcasts inom ämnet flugfiske och flugbindning.