Settern ger uttrycket snigelpost ett ansikte genom sina oförklarligt långa leveranstider, frustrerande. Men logistik är inte min starka sida, dock är jag van att ha de produkter hos mig en eller max två dagar efter det att ett leveransbesked ändrats från ”Behandlas” till ”Skickad”. Men nu ska jag inte vara en gnällspik, grejerna kommer ju fram och i helt skick.

Denna omgångs fiskeutskick för oss VIP-medlemmar från Settern innehåller precis det som jag suktat efter – en film om imitationsfiske som utspelar sig i södra delen av landet. Jag ser MYCKET fram emot att kasta mig in i den värld som Ulf Börjesson och Johan Klingberg presenterar i detta omfattande projekt. Jag vet att Säveån och fisket där behandlas i filmen och de som följt mina skriverier här vet att Säveån är min oas här i livet. Recension av Mayfly Madness kommer här inom kort.

Omgångens fiskebok är en ny ”Westrinare” – Westrins Fjällfisketips av och med Gunnar Westrin. Jag har Westrins tidigare utgivna böcker och läser givetvis de artiklar han bidrar med i t ex. Allt om Flugfiske och det sätt som han skriver och på och hur han bidrar med sin kunskap och erfarenhet attraherar mig väldigt. Gunnar är en mästare på att på ett lagom pedagogiskt vis ”prata” med mig i textform. Något jag är imponerad utav och som få flugfiskeskribenter klarar av. Jag får verkligen känslan av att jag sitter där på fjället och lyssnar på hans anekdoter och kunskap i ett samtal runt en lägereld.

Jag har så här långt enbart snabbt bläddrat i boken, läst förordet och tittat snabbt på bildmaterialet och det lovar gott. Mer info om den här utgåvan kommer det också inom kort.